image

Kookworkshops

Koken is gezelligheid, Edith laat het zien tijdens workshops voor individuen of een hele groep, bij u thuis of op een locatie naar keuze.

Lees verder

image

Partyfood

Heeft u iets te vieren? En wilt u uw gasten verwennen met allerlei lekkere hapjes maar heeft u geen zin om zelf tijden in de keuken te staan?

Lees verder

image

Privé-diners

Graag met vrienden of familie thuis eten? Edith kookt op locatie. Afhankelijk van wensen en mogelijkheden bepalen we samen een menu.

Lees verder

image

Zakelijk

Kookdemonstraties, uitleg aan uw klanten, koken in de showroomkeuken. Noem maar op.

Lees verder

Mijn blog

EETIT van Edith

Van lekkere salades, borrelhapjes, broodjes , buffetten tot high tea, walking dinners en kookworkshops. Dat is EETIT van Edith, een cateringbedrijf vol passie voor eerlijk en lekker eten met oog voor presentatie!


Over EETIT

Van je hobby je werk maken. Wie wil dat nou niet? Edith trok de stoute schoenen aan en deed het gewoon. ‘’Gek van koken ben ik al zo lang ik het me kan herinneren. Dat heb ik van huis uit. Daar komt mijn passie voor simpel eten ook vandaan. Niet moeilijk doen, maar die pure smaken weer terugbrengen.’’ Pakjes voor een saus kom je bij Edith niet tegen. Ze probeert, combineert en pakt gewoon aan. Inspiratie doet ze overal op. ‘’Overal waar je bent doe je ideeën op en ik kan ook altijd terugvallen op mijn uitgebreide kookboekenverzameling die inmiddels uit meer dan 1500 boeken bestaat. Ja je hebt een hobby of niet.’’ Edith combineert in Eetit haar enorme drive voor lekker eten met de kennis die ze opdeed tijdens haar Heao-opleiding. Een succesvolle, maar vooral smaakvolle combinatie. Wil je meer weten? Mail dan naar edith@eetit.nl.

diensten